Despre Noi

Suntem mandri ca putem fi diferiti,  pentru ca avem reduceri 365 de zile pe an. Iti oferim cele mai mari branduri la cel mai mic pret, in fiecare zi.

Am inceput activitatea undeva in vara anului 2011 din pasiunea pentru sneakersi si din dorinta de a realiza in Craiova un magazin de incaltaminte cu totul diferit de ce exista in acel moment pe piata.

Compania noastra a avut o mica istoriara in tot acest timp iar in cei 4 ani de activitate sau schimbat multe: numele magazinului s-a schimbat, purtand la inceput numele Spezial Shoes. Intr-o lume aflata intr-o continua schimbare si tendinte, am inceput activitatea in mediul online cu site-ul www.ultimo.ro , pentru care am avut si o pagina de facebook: https://www.facebook.com/Ultimo.ro/ avand peste 11.000 de aprecieri din partea clientilor nostri.
Provocarea SPORTSELECT a inceput in 2014, din dorinta de a creea un brand national si foarte usor de retinut, am decis schimbarea site-ului in www.sportselect.ro iar numele magazinul din Craiova de asemenea in SPORTSELECT. In prezent cu magazine in 3 orase precum Craiova , Slatina si Ploiesti , urmarim  extinderea in plan national cu noi locatii.

Mai jos in aceste fotografii este prezentata evolutia magazinului inca de la deschidere pana in acest moment.Loading...