Confidențialitate

  • Securitatea datelor personale

  • Va informam ca, in conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile referitoare la numele, numarul de telefon, adresa de e-maill sau adresa dumneavoastra vor fi inregistrate in baza noastra de date. Scopul colectarii acestor informatii consta in a va informa cu privire la starea comenzilor dumneavoastra, a va usura procesul de comanda prin intermediul contului de client, activitati de promovare si evaloare a bunurilor si serviciilor, activitati de marketing si publicitate, activitati de cercetare de piata, monitorizare si statistica a comportamentului clientilor.
  • Prin completarea formularului de creare cont si/sau finalizare comanda Cumparatorul declara si este de acord ca datele completate sa fie salvate in baza de date a SPORTSELECT.ro si da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate, prelucrate si transmise de catre SPORTSELECT catre partenerii sai(procesatori de plati, firme de transport,.

  • SC NETSOR SRL aplica masuri de securitate stricte pentru protejarea datelor gestionate, precum si pentru a ne asigura ca aceste date nu sunt pierdute, expuse, alterate sau folosite in alte scopuri decat cele normale. SC NETSOR SRL garanteaza ca datele personale si de abonati nu vor fi vandute niciunei terte parti. La inchiderea contului, in termen de 10 zile, toate informatiile asociate acestuia vor fi sterse din baza de date, utilizatorul primind in acest sens un ultim e-mail.

  • In baza unui e-mail trimis catre netsorsrl@yahoo.ro va puteti exercita in mod gratuit pentru o solicitare pe an in vederea confrmarii faptului ca datele personale furnizate de dumneavoastra sunt sau nu sunt prelucrate de SPORTSELECT. Puteti cere rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte, precum si notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Loading...