Livrare

Livrarea produselor se va efectua oriunde in ROMANIA.  SC NETSOR SRL denumit in continuare SPORTSELECT.ro,  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor. Daca o comanda nu este confirmata in doua zile lucratoare SPORTSELECT.RO  isi rezerva dreptul de a anula aceasta comanda.

  • Este posibil ca in cazul in care exista o cerere mare pentru un anumit produs, stocul de la depozit/magazin sa se epuizeze, iar comanda dumneavoastra va fi anulata. In aceasta situatie, veti fi notificat telefonic pentru fiecare caz in parte.

In cazul in care optati pentru livrarea prin curierat rapid, se va factura un cost de transport de 15 Lei pe comanda (La o valore mai mare de 300 Lei, livrare produsului este gratuita ). In cazul livrarii cu ramburs, va rugam sa verificati integritatea ambalajului in prezenta curierului. Daca exista nereguli, inregistrati-le impreuna cu curierul intr-un proces verbal pe care il expediati apoi pe adresa magazinului noastra sau il tuimite-ti pe email la adresa netsorsrl@yahoo.ro. Vom avea astfel posibilitatea, in aceasta situatie neplacuta, de a remedia eventualele probleme aparute in timpul transportului, pe baza procesului verbal de constatare.

Produsele sunt livrate in toata tara prin firmele de curierat rapid CARGUS sau FAN Courier , aceasta din urma fiind optional la alegerea clientului, si de asemenea livram produse si prin POSTA ROMANA.

CARGUS - cost expediere : 15 Lei, timp de livrare : 24-48 H

FAN Courier - cost expediere : 15 Lei, timp de livrare : 24-48 H

POSTA ROMANA - cost expediere : 10 Lei, timp de livrare - 48-96 H

De asemenea comenzile se pot ridica personal din CRAIOVA, de la magazinul nostru SPORTSELECT situat pe str.Calea Bucuresti bl.13 B , parter (vis-a-vis de partea din spate a Teatrului National Marin Sorescu)Loading...