Returnarea produselor

In cazul in care nu sunteti multumit de produsul achizitionat il puteti returna in termen de 14 zile, in conformitate cu prevederile OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 14 zile calendaristice conform OUG 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice, numai daca acesta este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revandut ca produs nou.

1. Produsul se returneaza intotdeauna impreuna cu ambalajul producatorului (cutie sau punga), in aceeasi stare in care a fost primit de catre dumneavoastra. Produsul impreuna cu ambalajul producatorului nu trebuie sa prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum!

2. In momentul predarii catre firma de transport produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat ambalajul producatorului sa nu prezinte urme de scoci sau alte deteriorari legate de impachetare.


Loading...