IN ACEASTA PERIOADA AGLOMERATA ACTUALITATEA MARIMILOR PREZENTE PE SITE NU ESTE FERMA, DAR GARANTAM CA PESTE 95% DIN PRODUSE SUNT PE STOC. VA MULTUMIM!

Sapca Snapback UpFront 1216

-58% Sapca Snapback UpFront 1216

UPFRONT Headwear se inspira dintr-o serie de noi tendinte si idei centrate in jurul scenei si strszii. Indiferent dacs mergi la club într-o sambata noapte sau la birou intr-o dimineata de luni, UPFRONT este întotdeauna acolo pentru tine.

  • Sapca unisex UpFront Company, cu inchidere reglabila pe partea din spate.
  • Culori: 
  • Materiale:
  • Cod produs: 1216


  Produsele comercializate pe acest site au o garanție de 30 de zile, începând de la data primirii produsului. Pentru a beneficia de garanție, produsele trebuie să fie însoțite de factura fiscală emisă de S.C. NETSOR S.R.L. (operatorul siteului www.sportselect.ro) și să aibă ambalajul original intact. 

     Garanția este acordată produselor utilizate conform destinației acestora. Eventualele defecte apărute prin utilizarea neconformă cu destinația produsului nu vor fi acoperite de garanție.
     Produsul oferit la schimb în cazul unui retur pentru garanție va fi identic cu cel comandat inițial. Dacă același produs (și aceeași mărime) nu mai este disponibil se poate alege orice alt produs, eventuala diferență de preț dintre produsul returnat și produsul nou ales fiind suportată de client.
     Schimbul prin curier al unui produs aflat în garanție este asigurat de catre noi.
  • 139,00 Lei
  • 59,00 Lei

Livrare in 24-48h prin Cargus Courier.

Cost livrare: 15,00 Lei.

Toate produsele sunt 100% Originale !

Garantat banii înapoi în cel mai scurt timp posibil.

Plătesti produsele la livrare.
Plata se face in sistem ramburs, in momentul primirii produselor.

Magazin Craiova:

str. Calea Bucuresti bl.13B Parter.

Magazin Ploiesti:

Blvd. Republicii nr.114, bl.14B Parter.

Magazin Slatina:

Blvd. A.I. Cuza, bl.D15 Parter.

Loading...